MENÜ

Rıza Çalımbay: Galibiyet kadar önemli bir puan aldık

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son dakika golüyle 2-2 berabere kaldıkları Konyaspor maçını değerlendirdi. Çalımbay, "İki takım da çok iyi mücadele etti. Oyunu daha iyi şekle çevirebilirdik ama istediklerimizi yapamadık. Galibiyet kadar önemli bir puan aldık" diye konuştu.

Rıza Çalımbay: Galibiyet kadar önemli bir puan aldık

Süper Lig'in 28. haftasında Sivasspor, Konya deplasmanında 2-2 berabere kalarak karşılaşmadan bir puanla ayrıldı. Maç sonu basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, çok heyecanlı bir maç olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Konyaspor’un da çok iyi mücadele ettiğini vurgulayan Çalımbay, şöyle konuştu:

"Maç, başından sonuna kadar iyi mücadele içinde geçti. İki takım da çok iyi mücadele etti. İlk golü çok iyi şekilde bulduk. Oyunu daha iyi şekile çevirebilirdik ama maalesef istediklerimizi yapamadık. Konyaspor’un yapacakları hakkında maç toplantılarında çok çalıştığımız ve çok konuştumuz yerlerden goller yedik. Yani söylememize rağmen o şekilde goller yedik ve buna üzüldük. Hiçbir zaman oyundan kopmadık. Mağlubiyeti de kabul etmedik. Sürekli şekilde değişiklikler yaptık. Nihayetinde son dakikada golü de attık. Yani galibiyet kadar önemli bir puan aldık. Bizim için son dakikada atılan gol her açıdan güzeldi."

YORUM YAZ