MENÜ

Rıza Çalımbay: ‘Fenerbahçe çok tehlikeli'

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, , Fenerbahçe maçı öncesi temkinli açıklamalarda bulundu. Çalımbay, ''Kimse Fenerbahçe’yi öyle beklemesin. Bambaşka bir Fenerbahçe karşımıza çıkabilir. Çok dikkatli olmamız gerekiyor.'' diye konuştu.

Rıza Çalımbay: ‘Fenerbahçe çok tehlikeli'

Sezona 8 puan toplayarak başlayan Atiker Konyaspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, Fenerbahçe maçı öncesi temkinli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Deneyimli hoca, “Lig yeniden, sıfırdan başlıyor. Fenerbahçe’nin bundan önce maç kaybetmesi bizim için dezavantaj değil. Bu maç Fenerbahçe için çok farklı bir maç olacak. Biz olmasak bile hangi maça çıkarlarsa çıksınlar bundan sonraki oynayacakları maç onlar için çok çok önemli. Tabii ki bizim için de önemli, kendi sahamızda oynayacağız. Kimse Fenerbahçe’yi öyle beklemesin. Bambaşka bir Fenerbahçe karşımıza çıkabilir. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Çok iyi konsantre olmamız gerekiyor. Her şeyin farkındayız. İnşallah arkadaşlarımız milli takımdan güçlü döner. Maçı iyi bir şekilde bitireceğimize inanıyorum” değerlendirmesini yaptı.

YORUM YAZ