MENÜ

Rıza Çalımbay değil yönetim yolcu!

Beşiktaş yenilgisi bardağı taşırdı, Trabzonspor’da yönetim acil olarak toplandı. Bordo-Mavili kulübün kurmayları, mevcut ortamda hoca değişikliğinin fayda sağlamayacağını düşünürken, Çalımbay’ın sezon sonuna kadar görevde kalması bekleniyor. Medical Park Stadı’nda Muharrem Usta ve ekibinin ilk kez bu kadar yüksek sesle istifaya çağrılması sonrası da Mayıs’ta erken seçime gidileceği konuşuluyor.

Rıza Çalımbay değil yönetim yolcu!

Trabzonspor'da Akyazı’da alınan 2-0’lık Beşiktaş mağlubiyeti yönetimi karıştırdı. Bordo-Mavili kulübün idarecileri, dün öğlen acil olarak toplandı. Başkan Muharrem Usta’nın yer almadığı görüşmede, yöneticilerin önemli bir bölümünün erken seçim konusunu gündeme getirdiği öğrenilirken, kulislerde de Aralık ayı beklenmeden kongreye gidileceği konuşuluyor.

Usta adaylığı düşünmüyor

Medical Park Stadı’nda önceki gün Başkan Muharrem Usta ve ekibi, tribünler tarafından ilk kez bu kadar yüksek sesle istifaya çağrılırken, Usta’nın erken seçime sıcak baktığı öğrenildi. Muhtemel bir olası kongre halinde de Başkan’ın yeniden adaylığı düşünmediği gelen bilgiler arasında.

Hoca krizi çıkmasın!

Bordo-Mavili kulübün kurmayları, kongre gündeminin oluştuğu mevcut ortamda teknik direktör değişikliğini ise doğru bulmuyor. Ligin bitimine 10 hafta kalmışken, bir de hoca krizi yaşamak istemeyen yönetim, ne olursa olsun Rıza Çalımbay ile sezonun tamamlanması gerektiği görüşünde.

Transfer istedi, yapılmadı

Trabzonsporlu idarecilerin, ligin ikinci yarısındaki başarısızlığın faturasını Rıza Çalımbay’a çıkartmamasındaki en önemli nedenlerden biri de transfer. Öyle ki Rıza hoca, devre arasında forvet ve stoper istemesine rağmen ekonomik sıkıntılardan dolayı oyuncu alınamamış, sadece sol bek Novak’la anlaşılmıştı.

7 maçta kayıp 14 puan

Ligin ilk yarısının sonlarında müthiş bir seri yakalayan ve zirve yarışına ortak olan Trabzonspor, sezonun ikinci bölümüne ise çok kötü başladı. İkinci devrede çıktığı 7 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Fırtına, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda toplam 14 puan kaybetti.

Burak Yılmaz geri dönüyor

Haberin Devamı
YORUM YAZ