MENÜ

Rıza Çalımbay: ''Az daha maç gidiyordu''

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Çalımbay, ''Her maçta gol attık ama Beşiktaş’ı 10 kişi yakalamışsın, güzel de bir şans, değerlendiremedik. Son dakikada atmasak maç da gidiyordu” diye konuştu.

Rıza Çalımbay: ''Az daha maç gidiyordu''

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 2-2 biten Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. Tecrübeli hoca, “Sezon başından beri bizim sıkıntımız vardı, burada son oynadığımız maç Fenerbahçe maçıydı, çok pozisyona girdik ama onların belki 1-2 pozisyonu vardı gol oldu ve maçı kaybettik. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik, bugün de yine aynı şekilde. Rakip 10 kişi kalınca büyük avantaj elde ettik ve çok iyi değerlendirdik onu, çok pozisyon elde ettik ama değerlendiremedik. Bunları değerlendiremezsen kazanman mümkün değil, hele böyle goller de yersen. Şu an 2 sıkıntımız var, gol yiyoruz ve çok kaçırıyoruz. Gol pozisyonuna girip de gol atmadığımız sadece Fenerbahçe maçı var. Her maçta gol attık ama Beşiktaş’ı 10 kişi yakalamışsın, güzel de bir şans, değerlendiremedik. Son dakikada atmasak maç da gidiyordu.”

Haberin Devamı

‘O da oldu...’

“Her şey iyi gidiyordu ama arada bir gol daha bulmamız gerekiyordu. O da oldu, penaltı pozisyonu geldi, kaçırdıklarımızı saymıyorum, değerlendirebilseydik kazanabileceğimiz bir maçtı. Rahatça kazanabileceğimiz maçta berabere kaldık. Yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ