MENÜ

River Plate - Boca Juniors maçı öncesi ortalık karıştı!

Libertadores Kupası’nın tarihi finalinde 2-2’nin rövanşında River Plate, bugün Boca Juniors’ı konuk edecekti. El Monumental’deki nefesleri kesecek şampiyonluk maçının saat 23.00’te başlaması bekleniyordu. Ne var ki dev mücadele öncesinde Boca'nın takım otobüsü, River taraftarlarının taşlı ve biber gazlı saldırısına uğradı. Bu gelişmeler üzerine heyecanla beklenen karşılaşma pazar günü TSİ 23:00'a ertelendi. Konuyla ilgili tüm detaylar anbean Fanatik'te.

River Plate - Boca Juniors maçı öncesi ortalık karıştı!

Libertadores Kupası’nın tarihi finalinde 2-2’nin rövanşında River Plate, bugün Boca Juniors’ı konuk edecekti. El Monumental’deki nefesleri kesecek şampiyonluk maçının saat 23.00’te başlaması bekleniyordu. Ne var ki dev mücadele öncesinde Boca'nın takım otobüsü, River taraftarlarının taşlı ve biber gazlı saldırısına uğradı. Bu gelişmeler üzerine heyecanla beklenen karşılaşma bir sonraki gün pazar TSİ 23:00'a ertelendi. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Haberin Devamı

Maç öncesi ortalık karıştı!

Libertadores Kupası finali rövanş maçı öncesinde Arjantin sokakları adeta savaş alanına döndü. Boca'yı taşıyan takım otobüsü, El Monumental Stadı'na doğru hareket ederken River taraftarlarının taş ve biber gazlı saldırısına uğradı.

Otobüsün camlarının kırıldığı görülürken Bocalı oyuncuların bir kısmının biber gazından ötürü kustuğu, bir kısmınınsa cam parçalarının isabet etmesi sonucu yaralandığı öğrenildi.

River Plate - Boca Juniors maçı öncesi ortalık karıştı

Yapılan görüşmeler neticesinde dev maçın en az 1 saat ertelenmesine karar verildi. Karar, Güney Amerika Futbol Konfederasyonu CONMEBOL'ün resmi Twitter hesabından duyurulurken açıklamada "Boca Juniors takım otobüsüne yapılan saldırıdan ötürü maç yerel saatle 18:00'e ertelenmiştir." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Marcelo Gallardo'dan açıklama

Tyc Sports'un edindiği bilgilere göre River Plate'in teknik direktörü Marcelo Gallardo da kulüp yöneticisi Eduardo Barrionuevo'yla görüşerek mücadelenin ertelenmesini istedi.

Bir erteleme daha!

CONMEBOL, resmi Twitter hesabından mücadelenin 1 saat 15 dakika daha ertelendiğini duyurdu. Yapılan açıklamada "Final maçının programına uyulması amacıyla karşılaşma 19.15'te başlatılacaktır." denildi.

River Plate kulübü de konuyla ilgili ilk kez bir tweet atarak maçın yerel saatle 19.15'te başlayacağını duyurdu.

Gianni Infantino'dan tehdit!

River Plate - Boca Juniors maçı öncesi ortalık karıştı

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Boca Juniors Başkanı Daniel Angelici'ye Boca'nın sahaya çıkmaması hâlinde Libertadores Kupası'ndan diskalifiye edileceğini söyledi.

CONMEBOL'ün raporu ortaya çıktı!

CONMEBOL'ün yaşanan olayların ardından yazdığı rapor ortaya çıktı. Buna göre yapılan incelemeler sonucunda Bocalı futbolcuların kol ve bacaklarından yaralandığı, iki oyuncunun da gözünden yaralandığının iddia edildiği ancak bu iddiaların doğrulanamadığı ifade edildi. Raporda mücadelenin oynanmasına engel teşkil edecek herhangi bir sağlık sorununun olmadığı belirtildi.

River Plate - Boca Juniors maçı öncesi ortalık karıştı

Pablo Perez'in gözü sarılı!

CONMEBOL, her ne kadar hiçbir oyuncunun gözünden yaralanmadığını söylese de Pablo Perez'in bu fotoğrafı yaşananları yeterince gözler önüne seriyor. Arjantinli oyuncunun tek gözü sargıyla kapatılmış hâlde.

Haberin Devamı

River Plate - Boca Juniors maçı öncesi ortalık karıştı

Karşılaşma pazar gününe ertelendi

Cumartesi TSİ 23:00'da başlaması beklenen karşılaşma çıkan olaylar neticesinde pazar günü TSİ 23:00'a ertelendi.

YORUM YAZ