MENÜ

Rise of Kingdoms bütün Android ve IOS cihazlarda!

Mobil oyun dünyasında RTS türüne merhem olan Rise of Kingdoms; gerçek zamanlı savaş stratejileri, devasa haritası ve benzersiz özelliklere sahip komutanlarıyla oyuncular arasındaki popülerliğini artırmaya devam ediyor.

Rise of Kingdoms bütün Android ve IOS cihazlarda!

Ayrıca komutanların yetenek ağaçları ve seviye sistemleriyle RPG türünün de özelliklerini taşıyan Rise of Kingdoms, başlayanın bırakamadığı eğlenceli bir oyun deneyimi sunuyor.

Haberin Devamı

Haritada her oyuncu için uygun bir yer var

Uzun soluklu strateji oyunlarının oyuncular için en büyük caydırıcı etkisi, oyuna geç başlayan oyuncuların ne yaparsa yapsın önceki oyunculara yetişememesi. Rise of Kingdoms, bu konuda yeni başlayan oyunculara hem yeni bir sunucu sağlıyor hem de herkesi seviyesine uygun bir konuma yerleştiriyor. Eğer kendinizi yine de tehlikede hissedecek olursanız, oyunda konumunuzu değiştirebilirsiniz.

Komutanların gerçek zamanlı stratejide önemi büyük

Rise of Kingdoms’ta her medeniyetin kendi tarihindeki gerçek kişilerden oluşan komutanları bulunuyor. Bu komutanlar özelleştirilmiş yetenek ağaçlarına göre, komuta ettikleri birliklere farklı özellikler sağlıyor. Savaş stratejilerini oldukça etkileyen ve savaşın seyrini oldukça değiştirebilen bu özellikler ile beraber komutanların oyundaki önemleri de oldukça büyük. Birçok farklı strateji izleyebileceğiniz ve savaşlarda bu stratejileri anlık olarak değiştirebileceğiniz bir oyun keyfi sunan Rise of Kingdoms’ta, kıyasıya mücadele edilen savaşların nasıl biteceği belli olmayabiliyor.

Haberin Devamı

Oyuncuların kendini geliştirebileceği ve stratejilere göz atabileceği rehberlerle beraber oyunla ilgili son güncellemelerinde bulunduğu Rise of Kingdoms sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUM YAZ