MENÜ

Ringde tutunamadık

Azerbaycan'daki Dünya Boks Şampiyonası'nda dün ringe çıkan boksörlerimizden Adem Kılıçcı, Alman Hartel'e, Fatih Keleş de, Çinli Qiang'a yenilip elendi.

Ringde tutunamadık

16. Dünya Boks Şampiyonası dün Türkiye için iyi geçmedi. 75 kilo mücadelesinde ringe çıkan Türk boksör Adem Kılıçcı, Alman rakibine yenilerek şampiyonadan elendi. Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de devam eden şampiyonanın akşam seansında Alman rakibi Stefan Hartel karşısında ilk raundu 3-2, ikinci raundu 6-5 ve üçüncü raundu da 4-3 kaybeden Adem Kılıçcı, müsabakadan 13-10 mağlup ayrıldı ve şampiyonaya ilk turda veda etti. 60 kiloda ise Fatih Keleş, ilk turda Çinli rakibi Liu Qiang karşısında 16-10’luk skorla mağlup oldu ve şampiyonadan ilk turda elendi.

Haberin Devamı

Bugün 4 maç var

İlk raund başa baş bir mücadeleye sahne olurken, ikinci ve üçüncü raundda Çinli boksör Qiang, Avrupa Şampiyonu Fatih Keleş karşısında üst üste aldığı sayılarla üstün duruma geçti ve ringden 16-10’luk skorla galip ayrıldı. Şampiyonada bugün 64 kiloda Onur Şipal, Özbekistanlı Sanjobek Rahmonov, 69 kiloda Önder Şipal, Gürcistanlı Zaal Kvachatadze, 81 kiloda Caner Sayak, Kübalı Julio De La Cruz Peraza ve 91 kiloda Denizhan Gökkaya da Küba’dan Eris Landy Savon Cotilla ile karşılaşacak.

YORUM YAZ