MENÜ

Rijkaard'ın yardımcısı kim olacak?

Bu sezon ligde umduğunu bulamayan Galatasaray'da teknik direktör Frank Rijkaard'ın görevine devam edeceği kesinleşti.

Rijkaard'ın yardımcısı kim olacak?

Başkan Adnan Polat hemer her gün "Rijkaard’ın sözleşmesini uzatmak istiyorum" şeklindeki açıklamaların ardından, Hollandalı teknik adama yardımcı olarak bir Türk teknik adamın göreve getirilmesi fikri de ağırlık kazandı.

Haberin Devamı

Bu konuda Frank Rijkaard ile henüz konuşulmamasına rağmen, Sarı-Kırmızılı yönetimin, yerli yardımcı teknik adam arayışında bulunduğu ve yavaş yavaş bu konuda nabız yokladığı öğrenildi. Yönetiminde yardımcı yerli teknik direktör fikri kesinlik kazanmış görünüyor ancak başkan Adnan Polat ve futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel’in aday isimler için farklı görüşlere sahip olduğu da sızan haberler arasında.

Başkan Adnan Polat ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, 1994-95 sezonunda Saftig’in yardımcılığını yapan Hikmet Karaman’ı düşündüğü, futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel’in ise Kayserispor’daki görevini bırakacağını açıklayan Tolunay Kafkas’a sıcak baktığı öğrenildi. Ancak Sarı-Kırmızılı camia içinde birçok isim ise geçmiş yıllarda Fatih Terim’in yardımcısı olan Bülent Ünder’in camianın içinden çıkan bir spor adama olarak göreve getirilmesi fikrini yönetime empoze etmeye çalıştığı da sızan haberler arasında.

YORUM YAZ