MENÜ

Riekerink: Yeniden bir takım kuruyoruz

“Taraftarımıza mesaj vermek istiyorum” diyen Jan Olde Riekerink, “Onların yanımızda olması çok önemli. Çünkü yeniden bir takım kuruyoruz. 1 forvet almak istiyoruz, 1 belki 2 defansif orta saha alabiliriz. Umarım en kısa zamanda aramızda olurlar” açıklamasını yaptı.

Riekerink: Yeniden bir takım kuruyoruz


Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Sarı-Kırmızılı takımın kamp yaptığı Danimarka’da Lig TV’nin sorularını yanıtladı.

Transfer çalışmalarından yeni sezon hedeflerine kadar birçok konuda açıklamalar yapan Hollandalı çalıştırıcı, “1 forvet almak istiyoruz. 1 belki 2 defansif orta saha alabiliriz. İlk etapta bu 2 ya da 3 oyuncuyla takımı güçlendirmek istiyoruz. Transfer her zaman kolay gerçekleşmiyor. Yönetim bu transferleri bitirmek için elinden geleni yapıyor” dedi. Taraftara da seslenen Riekerink, “Taraftarımıza mesaj vermek istiyorum. Onların yanımızda olması çok önemli. Çünkü yeniden bir takım kuruyoruz” ifadesini kullandı. İlk hedef olarak Süper Kupa’daki Beşiktaş maçını belirlediklerini kaydeden 53 yaşındaki çalıştırıcı, şöyle devam etti:

‘Daha iyisini yapabiliriz’

“Finale kadar en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum. Şu ana kadar benim ve yardımcılarım için takımın durumu gayet iyi. Geçen sezon takım halinde birlik olduk. Her geçen gün daha iyiye gittik ve Türkiye Kupası’nı kazandık. Bu sezon daha iyisini yapabiliriz.”

iNCiLER

‘Kararı ben verdim’

“Ben teknik planımı, hangi oyuncularla devam edeceğimi yönetime sundum. Kadro dışı kararları da bu şekilde alındı. Aramıza katılacak yeni arkadaşlar olacak. Umarım en kısa zamanda aramızda olurlar.”

‘Bruma heyecanlandırdı’
“Bruma’yı sahada görünce keyif alıyorum ve heyecanlanıyorum. Umarım maksimum süre bizimle birlikte olur. Sneijder’in motivasyonu çok yüksek. Bizim için oyun tarzı ve tecrübeleri çok önemli.”

‘Gurur duyuyorum’

“15 Temmuz’da İsviçre kampındaydık. Olay olduğu an ailem havaalanına indi. Kolay bir süreç değil. Ama bu ülke bunları hak etmiyor. Türkiye’de yaşamaktan ve Galatasaray’ın teknik direktörü olmaktan gurur duyuyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ