MENÜ

Riekerink: Moral bozmayın, bunu da atlatırız

Trabzon yenilgisine yönelik olarak dün oyuncularıyla bir toplantı düzenleyen Riekerink, hesap sorup gerilim yaratmak yerine motivasyon artırıcı bir konuşma yapmayı tercih etti. Hollandalı hoca özetle, “Sakın moralinizi bozmayın, bu tür kayıplar olacaktır. Bunu da atlatmayı başaracağız” sözlerini sarf etti.

Riekerink: Moral bozmayın, bunu da atlatırız

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, 1-0 kaybedilen Trabzonspor maçına yönelik olarak dün oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Kaybedilen 3 puan nedeniyle sinirlenen, ancak bunu takıma yansıtmaktan vazgeçip, motivasyon artırıcı bir konuşma yapma yoluna giden Hollandalı çalıştırıcı, “Sakın moralinizi bozmayın, bu tür kayıplar her zaman olacaktır. Önemli olan bunları telafi etmek. Bunu da atlatmayı başaracağız, buna inancım tam. Trabzonspor maçında en önemli eksiğimiz goldü. Bu konudaki sıkıntımızı aşabilirsek, yine kazanmaya devam ederiz. İşte bu yüzden bahaneleri bir kenara bırakıp, eksiklerimizin üzerine giderek sıkı çalışmaya devam etmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Oyuncular da hırs yaptı

Bu arada Galatasaraylı oyuncuların da başta kaptanlar Selçuk ve Sneijder olmak üzere hırslandığı ve Trabzon yenilgisini telafi etmek üzere omuz omuza verdikleri öğrenildi. Bugün Ziraat Türkiye Kupası eleme turunda Dersimspor’u konuk edecek olan Galatasaray, ligde ise cumartesi günü Adanaspor deplasmanına çıkacak.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ