MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Serdar Dursun açıklaması: Golü taraftar attırdı!

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, evinde Gaziantep FK’nü konuk etti. Sarı-lacivertliler, rakibini 3-2’lik skorla yenmeyi başardı. Maçın ardından TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Gaziantep FK maçını değerlendirdi ve Fenerbahçe'nin başarılı santraforu Serdar Dursun’un performansını yorumladı.

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, evinde Gaziantep FK’nü konuk etti. Sarı-lacivertliler, rakibini 3-2’lik skorla yenmeyi başardı.

Haberin Devamı

Maçın ardından TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Gaziantep FK maçını değerlendirdi ve Fenerbahçe'nin başarılı santraforu Serdar Dursun’un ve Miha Zajc'ın performansını yorumladı.

Rıdvan Dilmen: ‘’Tabi taraftara gelecek olursak Serdar Dursun penaltıyı kaçırdı. Golü taraftar attırdı, ki bugün aslında golü atan iki oyuncu performanslarının altındaydı. Şimdi Zajc’ın attığı gol tam bir zeka ürünü, bir de bugün hemen hemen ilk kez veya ikinci kez gittiği ceza sahası koşusuydu bu. Çok fazla gitmiyordu fakat tam forvet arkasından evrilme olduğu için orada yakaladı. Performansı beklentimin altında kaldı ama attığı gol muazzam bir gol ve maçı bitirdi hemen hemen.’’ dedi.

YORUM YAZ