MENÜ

Rıdvan Dilmen'den şampiyonluk yorumu

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen ve zirveyi de yakından ilgilendiren mücadelesi tamamlandı. Trabzonspor - Galatasaray maçıyla devam eden 15. haftada Sarı-kırmızılılar rakibini 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe'nin bay geçeceği 15. haftada Alanyaspor ve Beşiktaş'ın maçlarının sonuçları zirveyi şekillendirecek. NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in zirve yarışını yorumladı, şampiyonluğun hangi takımlar arasında geçeceğini söyledi.

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen ve zirveyi de yakından ilgilendiren mücadelesi tamamlandı. Trabzonspor - Galatasaray maçıyla devam eden 15. haftada Sarı-kırmızılılar rakibini 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin bay geçeceği 15. haftada Alanyaspor ve Beşiktaş'ın maçlarının sonuçları zirveyi şekillendirecek.

NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in zirve yarışını yorumladı, şampiyonluğun hangi takımlar arasında geçeceğini söyledi.

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Bu hafta Beşiktaş da kazanırsa Fenerbahçe haftayı bay geçeceği için Fenerbahçe'nin önüne geçecek. Alanyaspor yenilirse Beşiktaş'ın 2. olma şansı var." dedi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'deki eksikleri yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Ben Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında olacağını düşünüyorum. Son 7-8 haftaya kadar." dedi.,

YORUM YAZ