MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş Galatasaray açıklaması: Fatih Terim 3 oyuncusunu kaybetti!

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında evinde Altay'ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar, rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve Trabzonspor'un kazandığı haftada yarıştan biraz daha uzaklaştı. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in oyun sistemini ve santrfor tercihlerini yorumladı.

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında evinde Altay'ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar, rakibiyle 2-2 berabere kaldı ve Trabzonspor'un kazandığı haftada yarıştan biraz daha uzaklaştı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in oyun sistemini ve santrfor tercihlerini yorumladı.

Galatasaray'ın Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından koptuğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Galatasaray'ın kazanma ihtimalini çok yüksek görüyordum. Altay da yorgun geldi. Hiç böyle bir oyun formatı hiç beklemiyordum." dedi.

Galatasaray'ın temel sorunlarından bahseden Rıdvan Dilmen, "Birinci santrforu yok. Böyle giderse bir santraforu da olmayacak. Diagne, Mostafa ve Halilbir sonraki maç oynayacak mı bilmiyor. Fatih hoca bu üç oyuncuyu da kaybetti diyebilirim" dedi.

YORUM YAZ