MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş Arda Güler açıklaması: 'Beni tutamazsınız' diyor! Fenerbahçe - Göztepe

Fenerbahçe haberi... Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Göztepe'yi 2-0'lık skorla geçti. Sarı-lacivertlilerin parlayan yıldızı Arda Güler, kazanılan penaltıdan takımının ikinci golünü atan isim oldu. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in performansını yorumladı.

Rıdvan Dilmen'den flaş Arda Güler açıklaması... Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Göztepe'yi 2-0'lık skorla geçti. Sarı-lacivertlilerin parlayan yıldızı Arda Güler, kazanılan penaltıdan takımının ikinci golünü atan isim oldu. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in performansını yorumladı.

Haberin Devamı

Osayi ve Zajc'ın sahanın en iyi iki ismi olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Arda Güler'i Sergen Yalçın'a benzetiyorum. Duran top kullanabilir, araya oynayabilir, gol atabilir. Sergen de bu yaşlarda böyle bir oyuncuydu. Çok önemli ve büyük bir yıldız Türk futboluna geliyor. Şu anda 27 yaşında oyuncu gibi oynuyor." dedi.

İsmail Kartal'ın Arda Güler stratejisini doğru bulduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "İsmail Kartal da olsa ben de olsam Arda Güler Fenerbahçe'de oynayacak. Arda'nın ilk 11'de çıkması için bugünleri yaşaması lazım. Arda Güler 'beni buralarda tutamazsınız' diyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ