MENÜ

Rıdvan Dilmen'den flaş açıklama!

UEFA Galatasaray ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Bu sezonla birlikte 2019-2020, 2020-2021 ve 2021-2022'yi kapsayan anlaşma, UEFA Finansal Kontrol Kurulu Yargı Mahkemesi tarafından incelendi. Mahkeme, bugün UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Finansal Fair Play Komitesi'nden dosyanın yeniden görüşülmesini talep etti.

UEFA'nın Galatasaray ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Öncelikle Galatasaray takımının Şampiyonlar Ligi'ne devam etmesinde hiçbir sakınca yok. Problem şurada; bağımsız kuruluş yaptığı incelemeyi UEFA'ya yeni gönderdi. Galatasaray ve PSG hakkında 'Yanlış karar vermişsiniz, doğru dürüst inceleyin' gibi bir karar almışlar. Galatasaray ve Paris Saint Germain'de bu açıklama üzerine CAS'a gidecektir.

Haberin Devamı

UEFA'nın verdiği kararın emsali olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Milan da aynı sıkıntıyı yaşadı. Bağımsız kuruluşun negatif raporundan sonra CAS'a gitti, düzeltti ve yoluna devam ediyor. Usul hatasından dolayı Galatasaray'ın itirazını CAS'ın kabul edeceğini düşünüyorum" dedi.

"3 ay çok geç bir süre 10 günde verilebilecek bir kararının şimdi verilmesi çok manidar" diyen Rıdvan Dilmen, "Her ne olursa olsun Galatasaray yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ