MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Fenebahçe maçı sonrası flaş yorum: Al gülüm ver gülüm!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında Hatayspor'la Ülker Stadyumu'nda karşılaştı ve maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe maçı sonrası "Şu orta sahayla kendi evinde ligin yeni takımına karşı oynayamazsın. Hoca problemi oyunun sonlarına rakibin durumuna göre bırakıyor. Uzatma dakikalarında al gülüm ver gülüm. İlk yarıyı izlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi." dedi.

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Hatayspor'la karşılaştı mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Hatayspor maçını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin çok güçlü kadrosunun olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'nin geniş kadrosu var. Her şeyi var ama santrforu yok. Vedat Muriç 1,5 aydır Lazio'nun gündemindeyken oyuncu bulunamaması yönetimsel hatadır." dedi.

Süper Lig'in uzun bir maraton olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bu tür kayıplar olacaktır. Ama böyle bir oyunla Galatasaray derbisinde 'Fenerbahçe rahat kazanır' diyemiyorum. Biliyorum ben de Sosa'nın hazır olmadığını. Sosa'nın hazırlanması 3-4 haftayı bulacak gibi. En hazırda Gökhan ve Caner görünüyor biraz da Gustavo." dedi.

Erol Bulut'un kadro tercihini eleştiren Rıdvan Dilmen, "Şu orta sahayla kendi evinde ligin yeni takımına karşı oynayamazsın. Problem çözecek oyuncularla baştan başlarsın. Hoca problemi oyunun sonlarına rakibin durumuna göre bırakıyor. Uzatma dakikalarında al gülüm ver gülüm. İlk yarıyı izlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi." dedi.

YORUM YAZ