MENÜ

Rıdvan Dilmen'den eleştiri yağmuru: "Sen Deli misin?"

Süper Lig'de bitime 8 hafta kalırken Fenerbahçe 26. haftada Konyaspor'a 1-0 yenilerek üst üse 7. puan kaybını yaptı. Sarı - lacivertli ekip 9 kişi kalan rakibine karşı isabetli şut bile kaydedemezken, haftayı 40 puanla kapattı. Maç sonunda karşılaşma hakkında konuşan Rıdvan Dilmen adeta Fenerbahçe'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Rıdvan Dilmen, "Teknik olarak analizi 30 saniyede anlatıcam sonra insanlar bana sen deli misin bu futbolu mu yorumluyorsun Fenerbahçe'de derler." sözlerini kaydetti.

Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Süper Lig'de 26. hafta karşılaşmalarında sarı - lacivertli ekip Konyaspor'a da 1-0 mağlup olarak üst üste 7. puan kaybını yaşadı. Maç boyunca isabetli bir şut bile çekemeyen sarı lacivertlilerin bu performansına ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den eleştiri yağmuru geldi.

Haberin Devamı

"SEN DELİ MİSİN?"

Rıdvan Dilmen, " Konyaspor takımı maçı 11'e 11 oyannırken baktık ki hak etti. Fenerbahçe'de iyi oynayan var mıydı, yoktu. Sadece mücadelee etmeye çalışan Vedat Muriç vardı, çırpındı durdu. Onun dışında Konyaspor çok kritik bir 3 puan aldılar. Teknik olarak analizi 30 saniyede anlatıcam sonra insanlar bana sen deli misin bu futbolu mu yorumluyorsun Fenerbahçe'de derler." sözlerini dile getirdi.

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK GAZETESİ YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

YORUM YAZ