MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Benzia'ya övgü: Takıma bir kalite katacak

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'u 1-0 mağlup etti. Fenerbahçe'nin yeni transferi Benzia'ya övgü dolu sözler sarf eden Dilmen, "Benzia takıma bir kalite katacak. Koşu temposu çok yüksek olmayabilir ama Fenerbahçe klas bir oyuncu almış.'' diye konuştu.

Rıdvan Dilmen'den Benzia'ya övgü: Takıma bir kalite katacak

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasına Fenerbahçe, Konyaspor'a konuk oldu. Fenerbahçe, karşılaşmayı Eljif Elmas'ın attığı golle 1-0 kazandı. Bu sonucun ardından Süper Lig'de nağmağlup takım kalmadı.

Haberin Devamı

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, karşılaşmayı NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi

Dilmen'in ilk yarı açıklamaları şu şekilde:

''Fenerbahçe deplasmanda 3. maçı. 240 dakikadır filan gol atamıyor. Fenerbahçe gibi takım... Büyük takımlar genelde maçlara ibre onların lehine olacak şekilde başlarlar."

''3 ihtimalli bir maç. Jailson ile Benzia yeni transferler. Her hafta bir oyuncuyu ilk kez seyrettiğimiz için, daha da dikkatli izlemek zorunda kalıyoruz. Bekleyeceğiz bu oyuncular ile ilgili. Her hafta Fenerbahçe'de yeni bir oyuncuyu ilk kez seyrediyoruz.''

"Cocu 4-3-3 için gelmişti ama 4-2-3-1 oynuyor. Topal ve Jailson, savunmanın önünde oynuyor."

"Tabii ki sabır gerekiyor, önemli olan ışığı görebilmek... İlk yarı itibariyle Fenerbahçe'yi de Konya'yı da beğenmedim."

Haberin Devamı

"Sabır gerekiyor, bu sezon için de sabır gerekiyor. İlk yarıda Konya'yı da, Fenerbahçe'yi de beğenmedim. Ne tür değişikliklere gider hoca, bilemiyorum. Sakarlıkla bir gol gelirse gelecek gibi gözüküyor. Organizasyonla gelen bir pozisyon yok."

"Slimani tecrübesinde bir oyuncu, gösterip yakın köşeye vurmalı. Kaleci köşeye kitledi kendini, iyi vuruş değil o. Serkan hazırlıklıydı. Slimani'nin yakın köşeye vurması lazım."

Dilmen'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Benzia takıma bir kalite katacak. Koşu temposu çok yüksek olmayabilir ama Fenerbahçe klas bir oyuncu almış. Forvet arkası için yeterli, Fenerbahçe'nin oyuncusu gibi gözüküyor. Attırdığı gol, Oğuzhan golü."

"Benzia varken, Fenerbahçe taraftarı 4-3-3'u unutsun. Zaman zaman Aatif'ın pozisyonunda değişiklikler yapacaktır. Fenerbahçe'nin orta sahası bu olacaktır."

YORUM YAZ