MENÜ

Rıdvan Dilmen: Saygısızlık etmek istemiyorum ama Galatasaray...

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, ilk yarısı 0-0 biten Yeni Malatyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İlk yarının son dakikasında gördüğü sarı kart ile Fenerbahçe derbisinde cezalı düşen Mariano'nun pozisyonunu değerlendiren Dilmen, "Mariano'nun pozisyonu bence faul değildi, faul yapmamak için de duruyor.'' diye konuştu.

Rıdvan Dilmen: Saygısızlık etmek istemiyorum ama Galatasaray...

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke ile Türk Telekom Stadı'nda 0-0 berabere kalan Galatasaray Yeni Malatyaspor maçıyla Süper Lig'e döndü. Aslan, deplasmanda oynadığı mücadelede rakibine 2-0 mağlup oldu. Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, maçıNTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi. Dilmen, Mariano'nun sağ açıkta oynamasını teknik oynamasını teknik bir hata olarak yorumladı.

Haberin Devamı

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Mariano'nun pozisyonu bence faul değildi, faul yapmamak için de duruyor. Kartlık falan faul yaparım diye, haftaya Fenerbahçe maçını düşünerek durdu bence."

"Şu ligin lideri, son 5 maçta 3 gol attı. Başakşehir 5 maçta 3 gol attı ve 11 puan aldı ve ligin lideri."

"Atalay Babacan, İsmail, Recep, Yunus... Bunları yolda görseler tanıyan olur mu? Muğdat'ı belki tanırlar. Koskoca Galatasaray'ın kadrosu bu kadar kalmak zorunda kalmış. Linnes varken, Mariano'nun önde oynaması teknik bir hatadır."

İşte Dilmen'in maçın sonucunun ardından yapılan açıklama:

"Yeni Malatyaspor, 'Ya ben Galatasaray'ı yeniyorum' düşüncesine kapılarak geri çekilmese farka giderdi."

"Bizim takımlarımız lig ve Şampiyonlar Ligi'ni aynı anda devam ettiremiyor. Öyle gücümüz yok. Bunlar daha iyi günlerimiz. Ben diyordum 'Romanya, Bulgaristan gibi olacağız' diye, bana 'Delirdi mi bu?' diyorlardı. Ama hızla o noktaya gidiyoruz."

Haberin Devamı

"Saygısızlık etmek istemiyorum ama Galatasaray, böyle oyunculara muhtaç kalıyor. Galatasaray'ın oyuncusu sokakta rahat rahat yürüyemez. Yedeklerden hangi Galatasaray futbolcusunu tanıyorsunuz? Kimseyi tanıyamazsın."

YORUM YAZ