MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe, Trabzonspor maçını kazanırsa %80...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Misli.com'un sunduğu "%100 Futbol" programında Göztepe - Fenerbahçe maçını değerlendirdi. Dilmen, ilk yarıdaki penaltı ve tartışmalı pozisyonları ele alırken, "Göztepe'nin kazandığı penaltının uzaktan yakından alakası yok. Fenerbahçe'nin attığı 2. golden önce de gördüğüm kadarıyla top Nazım Sangare'den dışarı çıktı" ifadelerini kullandı. Dilmen, maç sonunda ise "Samatta ile Cisse aynı maç sayısında oynasınlar Cisse daha fazla gol atar" şeklinde konuştu. Dilmen, Fenerbahçe'nin gelecek hafta Trabzonspor'u yenmesi hakinde ilk yarıyı lider bitireceğini düşündüğünü söyledi

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçe, Trabzonspor maçını kazanırsa %80...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında yayınlanan ve Misli.com'un sunduğu "%100 Futbol" programında Göztepe - Fenerbahçe maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Dilmen, "Hakem Atilla Karaoğlan'ın yerinde olsam, Fenerbahçe'nin kazandığı penaltıdan önceki pozisyonda Ozan'ın yaptığına faul verirdim. Ancak Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı, penaltıydı. Göztepe'nin kazandığı penaltının uzaktan yakından alakası yok. Fenerbahçe'nin attığı 2. golden önce de gördüğüm kadarıyla top Nazım Sangare'den dışarı çıktı. Tuhat bir hakem yönetimi var, herkesi şaşırtıyorlar" ifadelerini kullandı

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Fenerbahçe'nin iki forveti Samatta ve Cisse inanılmaz goller kaçırdı. Bana göre, Samatta ile Cisse aynı maç sayısında oynasınlar Cisse daha fazla gol atar. Bu haftaya kadar izlediğim en renkli maç. Tempo yüksek, bol gol pozisyonu. 5 gollü maçta iki takım kalecisi de çok iyi."

Haberin Devamı

"Fenerbahçe gibi takımlar lige iyi başladığı zaman, havaya giren takımlar. Geniş bir kadroda kuruldu. Mesela, Gökhan haftaya oynamazsa yandık deme şansı yok Nazım var. Fenerbahçe için şunu söyleyeyim, haftaya Trabzonspor maçını kazanırsa ilk yarıyı yüzde 80 lider bitirecektir"

YORUM YAZ