MENÜ

Rıdvan Dilmen: Mert Hakan Yandaş bunu görse Galatasaray'a gidebilirdi!

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla Süper Lig'deki ilk yenilgisini aldı. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadro genişliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, Kadıköy'de konuk ettiği Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla Süper Lig'deki ilk yenilgisini aldı.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin kadro genişliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dünyanın en büyük yalanlarından birinin "Eğer oynamayan oyuncu o kulüpte mutluysa bilin ki o kulüp ve antrenör dünyanın en iyisidir" ifadesi olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Oynamayınca hocasını seven futbolcu olmasın lütfen. Buradan Mert Hakan Yandaş'a geleceğim. Nazım, Novak... Bu oyuncuları hep birlikte tutabilmek önemli." dedi.

Fenerbahçe'nin bu geniş kadrosunda yedek kalan oyuncuların tecrübeli olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Mert Hakan Yandaş bunu görse Galatasaray'a gidebilirdi. Ben niye gitti demiyorum ama Mert Hakan bu akşam kadro açıklandığında yıkılmıştır" dedi.

YORUM YAZ