MENÜ

Rıdvan Dilmen hedef değiştirdi!

Rıdvan Dilmen, Ntv'de yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Gençlerbirliği-Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen, Galatasaray'ın derbi dışında ligde hedefi kalmadığını belirtirken, hakemlerin de futbolun önüne geçtiğini, deyim yerindeyse ''ambale olduklarını'' dile getirdi.

Rıdvan Dilmen hedef değiştirdi!

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

'FLORYA'DA MEŞALELER YANAR'

Galatasaray Türkiye Kupası'nı kazanmak zorunda. Ligde 5. durumda. İlk 4'te bitirmek zorunda. Ancak Gençlerbirliği rahat durumda. Galatasaraylı futbolcular için olmazsa olmaz Fenerbahçe maçı. Eğer Fenerbahçe'yi 3-0 yenerlerse, haftaya Florya'da meşaleler yanar. Bu maalsef bir gerçek.

'MOURİNHO DA GELSE'

Galatasaray oyun kalitesini kaybetmiş. Sneijder'in yokluğu da etkiliyor. Böyle sezonlarda oyuncuyu motive etmek zor oluyor. Mourinho'yu da getirsen bu böyle.

'HAKEMLER AMBALE OLMUŞ'

Galatasaray kontra atakları engellemek için hızlı oyuncularla oynamaya çalıştı. Denayer gibi Semih gibi... Bu skorla maçın sona ermesi normal bir sonuç. Hakemlerle ilgili konuşmak istemiyorum ama, bu sene hakemler olağanüstü mental problemleri var. 10 km antrenman yapmalarına gerek yok. Psikolojilerini düzeltsinler. Adeta ambele olmuşlar. Futbol oyununun önüne geçildi. Her hafta hakem konuşuluyor.

'YANLIŞI YANLIŞLA ÖRTÜYORLAR'

Gençlerbirliği'nin pozisyonu bana göre penaltı değil. Denayer'in hamlesi, Stancu'yu getirecek kadar ağır bir temas değil. Bunu veriyorsan, ikinci yarı da bir pozisyonda Umut'a sarıldı oyuncu. Ona da penaltı versin o zaman. Hakemler yanlışı yanlışla örtmeye çalışıyor. İtalya'da hakem hata yapıyor umrunda değil. Bizde öyle değil.

* Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle Fenerbahçe-Kayserispor maçının devre arasında ve sonrasında 'Yüzde Yüz Futbol' programı yayınlanmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ