MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeli olarak acayip üzüntü duydum

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan lig maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen: Fenerbahçeli olarak acayip üzüntü duydum

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor, Akyazı Stadı'nda Fenerbahçe'yi konuk etti. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Fırtına, şut rekoru kırdığı mücadelede Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleyi değerlendirdi.

İşte Dilmen'in ilk yarı açıklamaları:

"Koeman'ın, bu oyun düzeninin, Trabzonspor gibi agresif bir takıma karşı sıkıntı yaratacağını düşünmesi gerekiyordu. Fenerbahçe bundan daha iyi bir skorla devre arasına gidemezdi."

"Çok hücum oyuncusuyla, çok hücum oynayamazsınız. Maç tamamen Trabzonspor lehine geçiyor."

"Kaybetmemek için Fenerbahçe'nin yapabileceği 2 şey var; Biri forvetlerden birini çıkarıp Mehmet Ekici'yi alması. Orta sahayı ele geçirebilir. İkincisi de bir gol atarsa, kaybetmeyebilir."

'O pozisyonda faul yok'

"Penaltı öncesinde Abdülkadir ile Eljif'in pozisyonunda faul yok. Orada yakın olan yardımcı hakem oralı bile olmadı, ekranda gözükmeyen Halil Umut Meler faul verdi. Ardından da Slimani gereksiz bir penaltı yaptı. Hakem hatasını Rodallega rahatlatmış oldu."

Haberin Devamı

Dilmen'in maç sonu yorumları:

"Trabzon'un nesi meşhurdur? Fıkrası. Maç 2-2 bitse, al, fıkra diye anlat."

"Trabzonspor bu kadar rahat Fenerbahçe maçı oynamamıştır. Maç 2-0 bitse bile hayıflanmalıydı."

"Trabzonspor'un sol beki Novak, bugün 4 gol atabilirdi. 3 dakikalık özet veriyor ya beIN Sports, bu haftalık idare etsinler, aynı paradan 6 dakikalık versinler."

"Koeman biraz sonra 2-2'yi yakalayabilirdik falan diyecek. İzlemeyenler için söyleyeyim, son bölümler dışında Trabzonspor, Fenerbahçe'ye tarihinin en büyük farkını bugün atardı. Çok daha facia bir sonuç olurdu."

'3-0 bitseydi keşke'

"Bir Fenerbahçeli olarak acayip üzüntü duydum. 3-0 bitseydi keşke, başkan ve yönetim bir hamle yapmaz diye endişeleniyorum. Hiçbir lisanslı teknik direktör, bir futbol takımına bundan büyük kötülük yapamaz."

Ali Koç'a çağrı

"Ali koç, görevden birini aldın, bir tanesini daha al. Yazık olur Fenerbahçe'ye. Facia bir görüntü var. Ali Koç şu ana kadar yapılanlara bakıldığında, son derece kötü bir yönetim göstermiştir."

"Şu an alttan 4. olan Fenerbahçe, deplasmanda sadece 1 maç kazanabilen Fenerbahçe, böyle hezimete uğrayacak bir takım değil. Bundan emin olun. Adam akıllı bir teknik direktör getirin, bu takım oynar. Şampiyon tabii ki olamaz ama iyi oynar."

Haberin Devamı

'Akhisar'ı ye-ne-mez'

"Fenerbahçe, bu teknik direktörle Akhisarspor'dan zor puan alır. Fenerbahçe, Akhisar'ı ye-ne-mez! Bu antrenörle giderseniz yenemez. Bu teknik direktör, futbol oyununu bilmiyor. Onun bildiği oyun başka bir oyun."

YORUM YAZ