MENÜ

Rıdvan Dilmen: Fatih Hoca yolları ayırmak isteyecektir

Galatasaray'ın geçen sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne ile yollarını ayıracağı yönündeki iddialar uzun zamandır gündemdeki yerini koruyor. Senegalli futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada transfer iddialarına nokta koymuş ve Galatasaray'da kalacağını sosyal medyadan açıklamıştı. NTV'de konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Diagne'nin transfer iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray transfer gelişmeleri kadar Diagne'nin takımda kalıp kalmayacağı da merak konusu...

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların geçen sezon Kasımpaşa'dan transfer ettiği Diagne ile yollarını ayıracağı yönündeki iddialar uzun zamandır gündemdeki yerini koruyor.

Senegalli futbolcu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada transfer iddialarına nokta koymuş ve Galatasaray'da kalacağını sosyal medyadan açıklamıştı.

NTV'de konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Diagne'nin transfer iddialarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Diagne'nin gollerinin üçte birini penaltıdan attığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bu durum gelecek sezon gol atmayacağı anlamına gelmiyor. Fakat takip ettiğim ve gördüğüm kadarıyla Galatasaray taraftarı ve Diagne arasında bir kırılma var." ifadelerini kullandı.

Diagne transferi yüksek rakamları görecek olursa Fatih Hocanın yolları ayırmak isteyebileceğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Diagne, ciddi bir maliyeti olan oyuncu ama kalırsa da faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ