MENÜ

Rıdvan Dilmen: Ersun Yanal yapacağı tek şey vardı...

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşması golsüz beraberlikle tamamlandı. Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe, tarihinde ilk kez ligin ilk yarısını düşme hattında tamamlandı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşması golsüz beraberlikle tamamlandı. Alınan bu sonucun ardından Fenerbahçe, tarihinde ilk kez ligin ilk yarısını düşme hattında tamamlandı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ile ilgili '1 puanı versen zaten hemen eve gidecek' yorumunu yapan Rıdvan Dilmen, "Oyunun ritmine baktığımız zaman, zemin kötü ama topun hızına baktığımız zaman da Fenerbahçe'nin daha oyunu çözemediğini gördük. Kaldı ki oyunu çözsün diye de bir hayli oyuncusu var, Valbuena şanssızlığına rağmen. Valbuena hem duran top, hem de dar alanda geçebilecekti." dedi.

Maçın Ersun Yanal'ın devreye girmesi gereken bir hal aldığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "Orta sahada, bu kötü zeminde kaleciler hariç yirmi futbolcunun orta sahada oynadığı bir maç oldu. Ersun Yanal'ın yapacağı tek şey vardı; Benzia'ya teşekkür eder, Slimani'yle 4-4-2'ye döner." dedi.

YORUM YAZ