MENÜ

Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil bombası!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi. Beşiktaş'ın bu yılki transferlerinin sınıfı geçemediğini söyleyen Dilmen, yorumlarının son bölümünde Mesut Özil haberlerine de değindi ve Mesut Özil ile görüştüğünü, yıldız ismin Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini açıkladı.

Rıdvan Dilmen'den Mesut Özil bombası!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Gençlerbirliği-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen ilk yarının ardından şunları söyledi:

"Lige ara verildiğinde büyük takımın hazırlanışıyla bir Anadolu takımının hazırlanışı farklı oluyor. Büyük takımın oyuncularının birçoğu milli takımlara gidiyor.

Beşiktaş kötü günlerinden bir tanesini yaşıyor. Ben olsam Babel ile Quaresma'yı sokarım normal sistemime dönerim. İkinci yarıda Gençlerbirliği, 1 gol daha bulmazsa bu maçı 1-0 bitiremez."

Dilmen'in maç sonu yorumları ise şöyleydi:

"Oyuncular mental ve fizik olarak milli maç arasında yıprandılar. Bu Gençlerbirliği için geçerli değildi. Tamamen konsantrasyonları Beşiktaş üzerindeydi. Mücadele, hırs ve disipline sahiptiler.

90+3 küsürde Tolgay sakatlandı, hakem 90+5'te bitirdi. Eğer durduruyorsa uzatmanın uzatmasını oynatması lazım hakemin.

Yarın Fenerbahçe kendi sahasında oynuyor. Galatasaray deplasmanda Konya ile oynuyor. Beşiktaş kesinlikle toparlar ama çok puan kaybettiler. Çok tutuklar.

Beşiktaş'ın sezon başını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Beşiktaş'ın bu yılki transferleri de sınıfı geçemedi. Negredo, Lens ve Medel geçemedi. Pepe bir tek sınavı geçen oyunculardan."

'Mesut Özil kesinlikle gelmeyi düşünmüyormuş'

Dilmen, yorumlarının son bölümünde Mesut Özil haberlerine değindi ve şunu söyledi:

"Birkaç gündür Mesut Özil haberlerini okuyorum. Ben Mesut Özil ile görüştüm. Kesinlikle Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyormuş."


Hakim bile isyan etti: Allah iki taraftan da kurtarsın

Haberin Devamı
YORUM YAZ