MENÜ

Rıdvan Dilmen: Biz görev değil, gevezelik yapıyoruz

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Gaziantepspor karşılaşmasını değerlendirdi. Dilmen, Beşiktaş'taki hain saldırıya da değinerek "Polisler, görevleri sadece bu vatan topraklarını korumak olan insanlar... Biz görev falan yapmıyoruz, sadece gevezelik yapıyoruz." dedi.

Rıdvan Dilmen: Biz görev değil, gevezelik yapıyoruz

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Gaziantepspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Dilmen, ilk yarının ardından şunları söyledi:

"Bugün Peygamber efendimizin doğum günü. Siyah giyiyoruz ya... Bundan sonra siyah giymeyeceğim. Mağlup hissediyorum o zaman kendimi. Artık taşın eline altına elini sokmak var. Siyah giymek yok.

Polise, devletin güvenlik güçlerine asla ve asla saygısızlık göstermeyelim. Görevleri sadece bu vatan topraklarını korumak olan insanlar onlar. Biz görev falan yapmıyoruz, sadece gevezelik yapıyoruz.

Galatasaray oynatan takım. Gaziantepspor olmadığı kadar pozisyona girdi. Galatasaray'ın golü öncesinde hakem iki hata yaptı, o top gitti, Yasin de gol attı.

Galatasaray orta sahası çok rahat geçilebilen bir orta saha. Kasımpaşa maçında da öyleydi."

Dilmen'in maç sonu yorumları ise şöyleydi:

"Galatasaray'ın taktik çalışmalara daha fazla ağırlık vermesi gerektiğini düşünüyorum. 2-1'ken bir kaza golü yeseler 2-2 olurdu. Galatasaray top rakipteyken oynamasını bilmiyor. Galatasaray alanı daraltacak. Bunu bol tekrarla yapacaklar. Selçuk ile De Jong savunmanın çok önünde kalıyorlar. Galatasaray her an her yerde 4 yiyebilir ama şampiyonluk adayıdır. Kolay halledilebilecek bir sorunları var. Riekerink'in takımı 'Zirvede ben de varım' dedi. Oynadıkları oyunu eleştirebiliriz ama puan anlamında başarılılar."


Yasin Öztekin: Az kalsın ağlayacaktım!

Haberin Devamı
YORUM YAZ