MENÜ

Rıdvan Dilmen: Belhanda olsa direkt atarım

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Kayserispor maçını NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rıdvan Dilmen: Belhanda olsa direkt atarım

Rıdvan Dilmen'in ilk yarı açıklamaları şu şekilde:

Haberin Devamı

Galatasaray maça tutuk başladı. Golü de yedi. Bazen golü yemek sizi hayata geri döndürebilir. Bu sezon içeride belkide en kötü maçlarından birini oynadı. Ama bakıyorsunuz şimdi maç bitti.

Penaltı ve kırmızı kart kararı doğru karar. Elle oynama var. İçeride mi, dışarıda mı diye VAR ile bakıldı, doğrudur.

Emre Akbaba'nın pozisyonu en azından VAR'lıktı. Benim ibrem yüzde 50 kırmızı kart. Gri bir pozisyon. Emre ayağını indirebilir miydi, çok uzadı, devam etti. Çok hakem konuşmak istemiyorum, maçtan sonra da bu konuda dostlara bir açıklama yapacağım.

Galatasaray'ın net favori olduğu bir maç, aslında tutuk başladı oyuna. Gol de yedi. Bazen öyle goller vardır ki seni tekrar hayata tutturur. Galatasaray en tutuk maçlarından birini oynadı aslında.

Haberin Devamı

Rıdvan Dilmen'in ikinci yarı açıklamaları şu şekilde:

Emre Akbaba'nın pozisyonu Belhanda yapsa hiç tereddüt etmem atarım. Ama hakem çaylaklığından VAR'a gidemedi. O pozisyon VAR'ı hak ediyor.

Donk'un itme pozisyonu var. Şiddetli itme. VAR'ı o pozisyonda hak ediyor. VAR bunun için var. Hakem yanlış görebilir. Bir bakması gerek.

Abdürrahim Albayrak insanları yanlış yönlendiriyor. Gümüşdağ doğru söylüyor. Kim Abdürrahim Albayrak'a bu bilgiyi verdi. Sonra Mustafa Cengiz ne dedi? Bu duyum dedi. Böyle olmuyor o zaman. Sonra Arda Kardeşler böyle kalıyor. Hakemin o 2 pozisyonda VAR'a gitmesi gerekiyor.

Galatasaray hakem hatasıyla mı kazandı? Galatasaray zaten gelen gideni yenmiş sahasında. Galatasaray şampiyonluk yarışında devam ediyor. Bir tarafta da hakkaten saygı duyulması gereken bir Başakşehir var.

Galatasaray şampiyon olabilir mi? Olabilir. Konu kapanır gider. Ama MHK bu atamalarında cinlik yapıyor. Harcamayın bu çocukları.

YORUM YAZ