MENÜ

Rıdvan Dilmen: Başakşehir Fenerbahçe'ye fark attı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Başakşehir-Beşiktaş maçını yorumladı.

Rıdvan Dilmen: Başakşehir Fenerbahçe'ye fark attı

Süper Lig'in 11. haftasında Medipol Başakşehir, zirve takipçisi Beşiktaş'ı Epureanu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Başakşehir, Fenerbahçe ile berabere kalan Galatasaray'la puan farkını 4'e, Beşiktaş'la 6'a çıkardı. Medel ve Adriano gibi sakatlıkları sebebiyle kaybeden Beşiktaş ise zirve yolunda derin bir yara aldı.

Haberin Devamı

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında mücadeleye dair değerlendirmelerde bulundu.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Kadrosunda Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Adebayor gibi önemli oyuncular olmamasına rağmen, Başakşehir oyun tarzından değişiklik yapmıyor. Beşiktaş da çift forvetle çıkıyor. Maçtan önce 0-0'a razı olmayan bir görüntüleri var."

"Başakşehir son 6 maçta gol yemedi şu an itibariyle. Antalyaspor -1 averajla şu anda ligin 3. sırasında."

"Ben Türkiye'de bir takımın teknik direktörlüğünü yaparsam ve Başakşehir'a oynuyorsam, asla çift forvet oymamam. Bir tek Başakşehir'e karşı çift forvet oynamam. Ligimizin organizasyonu en iyi takımı tartışmasız Başakşehir."

'Başakşehir'e karşı çift forvetle oynamam'

Haberin Devamı

"Ben Mustafa Pektemek'e teşekkür ederdim harika bir maç çıkardığı için ama bir orta saha daha oynatırdım. Başakşehir'e karşı böyle oynardım. Fenerbahçe'ye karşı bile çift forvet oynarım ama Başakşehir'e karşı oynamam."

"Kaleciden çok anlamam ama bu Karius'un sağ tarafında bir sıkıntı var. İyi kaleci, bu golü yemez. İyi kaleci, sayılmayan golü de yemez. Yanına düşen bir topta yedi, soru işareti var."

"Başakşehir, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe'ye 14 puan fark attı."

'Başakşehir'in felsefesi var'

"Başakşehir, genç oyuncu yatırımından çok yaşlı bir takım ama hangi karakter bize uyar felsefesini benimsemiş bir takım… Arda Turan mesela oyuna alınmadı. Emre Belözoğlu olmasa bile Mahmut Tekdemir ve İrfan Can ile oynarım diyor Abdullah Avcı…"

"Edin Visca iyi futbolcu ama süper futbolcu değil."

"Kötü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a rağmen, Başakşehir'in bu oyunu sadece savunma ile şampiyonluğa yetmez."

YORUM YAZ