MENÜ

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın şampiyonluk şansı kalmadı

Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanan sezonun en kritik maçının devre arasında ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen özellikle ilk yarıda sarı kart gören üç oyuncu Saracchi, Mahmut ve Aleksic'in sahada olması nedeniyle hakeme büyük iş düşeceğini sözlerine ekledi

Rıdvan Dilmen: Galatasaray'ın şampiyonluk şansı kalmadı

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV kanalında Başakşehir-Galatasaray mücadelesini değerlendirdi. Rıdvan Dilmen özellikle ilk yarıda sarı kart gören üç oyuncu Saracchi, Mahmut ve Aleksic'in sahada olması nedeniyle hakeme büyük iş düşeceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Dilmen, "Galatasaray mevcut kadrosuyla ilk yarıda yapabileceğinin en iyisini yaptı. Michael Seri orta sahadaki baskıyı kırdı. Attığı tüm pasları isabetli kullandı." ifadelerini kullanırken "Maçın kaderini Ali Palabıyık belirleyecek. 3 kritik oyuncunun sarı kartı var. Maçtan sonra her türlü sonucu konuşabiliriz" sözlerini söyledi

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

"Maçtan çok keyif almadık ama Okan hocanın 1-0 iken ikinciyi kaçırdığında bir hamle yapması gerekiyordu. Hakem Ali Palabıyık berbat bir maç yönetti. Mahmut'un atıldığı pozisyonda art niyetli olduğunu düşünüyorum. Ali Palabıyık, bize çok kolay kartlar gösterdi. Böylesi büyük bir rakiple oynarken, bu kadar ucuz kartlar gösterilmemeli"

"Galatasaray şampiyonluk şansını kaybetti"

Haberin Devamı

"Sivasspor ve Rıza Çalımbay, bugün Kayserispor maçına mental olarak hazırlanamamıştı. Başakşehir kazanmış olsaydı ve haftaya Antalya'dan galibiyetle dönseydi 'Şampi' diyebilirdik. Bence Trabzonspor ile Başakşehir'in şampiyonluk şartları eşit. Bugünkü beraberlikle Galatasaray şampiyonluk şansını kaybetti. Ne kadar matematik olarak olsa da ben Galatasaray'ın şampiyonluk şansı olmadığını düşünüyorum. Galatasaray'ın şampiyonluk şansı kalmadı. Marcelo Saracchi bence kötü transfer, Yuto Nagatomo daha iyiydi. Saracchi benim gözüme giremedi."

YORUM YAZ