MENÜ

Rıdvan Dilmen: "Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup gibi bir oyuncu"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesini değerlendirdi. Dilmen, Siyah Beyazlılar'ın yeni transferi Adem Ljajic'i Oğuzhan Özyakup'a benzetti.

Rıdvan Dilmen: "Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup gibi bir oyuncu"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında Beşiktaş-Evkur Yeni Malatyaspor mücadelesini değerlendirdi. İşte Dilmen'in birbirinden çarpıcı yorumları:

Haberin Devamı

"Bu gerginlik niye?"

"Beşiktaş, tecrübeli oyunculardan kurulu ve yaş ortalaması yüksek bir takım. Bu kadar kaliteli bir takımın kötü oynama lüksü yok. Takımda anlamsız bir gerginlik var. Oysa henüz sezonun başı ve UEFA Avrupa Ligi'nde de gruplara kalmışsın. Ama maçı ilk dakikalarda hemen bitirmek istiyorsun. Bu stresin nedeni nedir? Takım sinirli ve panik hâlinde.

Şenol Güneş'in takıma sakinlik aşılaması gerekiyor. Beşiktaş'a telaşlı oyun yakışmıyor. Telaşla birlikte oyunun kalitesi de düşüyor. Bu telaşın da tek bir sebebi var, o da gerginlik.

"Ljajic'in Oğuzhan'dan farkı yok!"

Beşiktaş'ın forvet arkası, Alex De Souza ve Anderson Talisca gibi yılda 10-15 gol atabilen bir oyuncu olmalı. Oysa Adem Ljajic, Oğuzhan Özyakup gibi. Kaldı ki Oğuzhan kadar geriye de gelmiyordur. Ljajic, klasik bir şutör forvet arkası değil, pasör forvet arkası. Oğuzhan'ın bir tık altında bir futbolcu."

Haberin Devamı

"Medel'in ilk sarı kartı anlamsız"

"Medel'in gördüğü ilk sarı kart anlamsız. İkinci sarı kartta ise müdahalesi temiz ama hakem eğer ondan sonra bileğe yapılan hareketi değerlendirdiyse o farklı."

YORUM YAZ