MENÜ

Rıdvan Dilmen açıkladı: Yüzde 97 şampiyon oldu!

Süper Lig'de 14. hafta tamamlandı. Galatasaray ve Fenerbahçe haftayı 1 puanla, Trabzonspor 3 puanla tamamlarken, Beşiktaş kendi evinde puan alamadı. TRT Spor'da Göztepe - Fenerbahçe maçının ardından konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışındaki son durumu değerlendirdi ve favorisini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta tamamlandı. Galatasaray ve Fenerbahçe haftayı 1 puanla, Trabzonspor 3 puanla tamamlarken, Beşiktaş kendi evinde puan alamadı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da Göztepe - Fenerbahçe maçının ardından konuşan Rıdvan Dilmen, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışındaki son durumu değerlendirdi ve favorisini açıkladı.

Süper Lig'de ilk 10 takımın 14. hafta sonuçları üzerinden değerlendirme yapan Rıdvan Dilmen, "Namağlup Trabzonspor'un 14. haftada kazandığı puanları hesaplayalım bakalım... Ligin henüz 14. haftası "Daha çok sular geçer" diye yalandan konuşmam ben. Yıllardır bu işi yapıyorum. Ben şunu söylüyorum. Trabzonspor yüzde 97 şampiyon oldu. Yüzde 1 Fenerbahçe, yüzde 1 Galatasaray ve yüzde 1 de Beşiktaş'ın şansı var" dedi.

YORUM YAZ