MENÜ

Rıdvan Dilmen: "TT Arena'da bembeyaz, deplasmanda simsiyah"

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 3-0 mağlup olduğu Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın deplasman performansını eleştiren Dilmen, "Galatasaray'ın durumu evinde bembeyaz, deplasmanda simsiyah. Son 2 deplasmanda toplam 7 gol yediler'' diye konuştu.

Rıdvan Dilmen: "TT Arena'da bembeyaz, deplasmanda simsiyah"

Spor Toto Süper Lig'de 6'ncı haftaya lider giren Galatasaray, Akhisarspor'a 3-0 mağlup oldu ve koltuğu Başakşehir'e kaptırdı. Akhisarspor ligdeki ilk galibiyetini Galatasaray'a karşı alırken usta yorumcu Rıdvan Dilmen, alınan mağlubiyeti NTV ekranlarında yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Haberin Devamı

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Ben teknolojiden anlamam, bir tane Çinli bulun. 11 tane kamerayla yapılıyormuş VAR. Fenerbahçe - Beşiktaş maçını kaç kamerayla yapacaksınız? Dünya Kupası'nda 35 kamerayla yönetiliyor. Bizi aydınlatıyor mı? Yoo. Kamera 20'yi bulmadan, teknoloji karar veremez. Ben teknolojiden anlamam, bir tane Çinli bulun. 11 tane kamerayla yapılıyormuş VAR. Fenerbahçe - Beşiktaş maçını kaç kamerayla yapacaksınız? Dünya Kupası'nda 35 kamerayla yönetiliyor. Bizi aydınlatıyor mı? Yoo. Kamera 20'yi bulmadan, teknoloji karar veremez."

''Ben her hafta böyle 8 tane penaltı çalarım''

Penaltı pozisyonu için, bence penaltı. Ben her hafta böyle 8 tane penaltı çalarım ama böyle. İtti, kaktılar, çok net değil pozisyon ama Akhisarlı oyuncu da çekmeyecek. Kemal Uğurlu'nun kararı uygulanırsa, Türkiye'de penaltı rekoru kırılır."

Haberin Devamı

''Evinde bembeyaz, deplasmanda simsiyah''

"Galatasaray'ın durumu evinde bembeyaz, deplasmanda simsiyah. Son 2 deplasmanda toplam 7 gol yediler. Galatasaray'da 4 oyuncu takım savunmasında yok. Eren, Rodrigues, Onyekuru, Emre, hiç yok. Mariano da maç ritmini kaybetmiş."

YORUM YAZ