MENÜ

Richard Carapaz: Etabı kazanmama rağmen liderimiz Mikel Landa

Giro'nun 4. etabını ilk sırada tamamlayan Richard Carapaz, aldığı galibiyete rağmen Movistar takımı olarak lider Mikel Landa için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Richard Carapaz: Etabı kazanmama rağmen liderimiz Mikel Landa

A. Batuhan Özdemir / fanatik.com.tr

Haberin Devamı

102. İtalya Bisiklet Turu'nun (Giro d'Italia) 4. etabıMovistar takımından Richard Carapaz kazandı. Ekvadorlu bisikletçi, aldığı sürpriz galibiyeti ve takımının bundan sonraki planlarına ilişkin açıklamlarda bulundu.

Yarış sonrası basın toplantısında konuşan Carapaz;

"Gerçek şu ki; tepelerle dolu uzun bir etabı, karmaşık bir şekilde tamamladık. Sporcuların etap boyunca yüklendikleri stres de kazalara neden oldu. Yarışın bitimine doğru kendimi küçük bir grubun içinde buldum. Roglic'in de bu grupta yer almasına ilişkin herhangi bir endişem yoktu. Sadece, kazanmak adına doğru hamleyi ne zaman yapmam gerektiğini hesapladım. Sonuçta zafere ulaştığım için mutlu ve duygu doluyum. Bugünkü sonuç, takımımın genel planlarında herhangi bir değişiklik yaşanmasına neden olmayacak. Önümüzde çok fazla dağlık etaplar var ve bu nedenle de Mikel Landa liderimiz olmaya devam ediyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ