MENÜ

Ricardo Quaresma'nın gecesi

Beşiktaş’ın Portekizli süperstarı, Vodafone Park’ta Rizespor karşısına ıslık ve alkış sesleri arasında çıktı, şovunu yaptı. Mustafa Pektemek’e 2, Vagner Love’a da 1 asist yapan 35 yaşındaki futbolcu, birde penaltı kaçırdığı mücadelede yıldızını parlattı.

Ricardo Quaresma'nın gecesi

Kara Kartal’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, dün akşam Rizespor karşısında sergilediği performansla mücadelenin ön plana çıkan isimleri arasında yer aldı. Maç öncesinde Vodafone Park’ta bir grup taraftarın alkışlı desteğine, aynı zamanda başka bir grubun da ıslıklı protestosuna maruz kalan 35 yaşındaki futbolcu, mücadelenin başlamasının ardından adeta Rizespor’a sahayı dar etti. Yıldız futbolcu, ilk asistini karşılaşmanın 3. dakikasında Mustafa Pektemek’e yaptı. Pektemek’le iyi bir uyum yakalayan Q7, 40. dakikada yine bu isme asist yapmayı başardı. İkinci yarıda da şova devam eden Ricardo Quaresma, 79’da ise bu kez Vagner Love’a gol pasını veren isim oldu.

Haberin Devamı

Asist krallığında zirvede

Karşılaşma içerisinde sık sık rakip kaleyi yoklayan Quaresma, bu kez asistleriyle ön palana çıkmaya başardı. Mücadele sırasında birçok kez golün eşiğinden dönen Quaresma, maçın 60. dakikasında bir penaltıdan da yararlanamadı. Rizespor karşısında yaptığı 3 asistle Süper Lig’de 9. maçında 7. gol pasına ulaşan deneyimli futbolcu, bu alanda ligin açık ara en başarılı ismi oldu.

Ricky Quaresma’dan bayrak şov

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma’nın oğlu Ricky de dün babasını desteklemek için Vodafone Park’taydı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla koltuklara bırakılan Türk Bayrağı’nı bir an olsun elinden eksik etmeyen minik Quaresma, Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp taraftarı mest etti.

Haberin Devamı

Ricardo Quaresmanın gecesi

YORUM YAZ