MENÜ

Reynmen kimdir, kaç yaşında? Yusuf Aktaş kimdir?

Reynmen Yusuf Aktaş daha önce Ahmut Kural ve Murat Cemcir ile birlikte "Sie Liegt in Meinen Armen" şarkısını söylerek düet yapmıştı. Aleyna Tilki'nin rekorunu da kıran Yusuf Aktaş, Youtube'da yayınlandığı gibi en çok izlenen video, şarkı olma yolunda ilerliyor. Reynmen aynı zamanda kısa süre önce Acun Ilıcalı'nın sunuculuk teklifini reddetmişti. Peki, Reynmen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Reynmen kimdir, kaç yaşında? Yusuf Aktaş kimdir?

Reynmen'in "Derdim Olsun" klibi 38 milyon 223 bin kez izlendi! Aynı zamanda Reynmen kısa süre önce Acun'dan gelen sunuculuk teklifini reddetmişti. Gerçek ismi Yusuf Aktaş olan Reynmen'in kim olduğu araştırılıyor. Peki, Reynmen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Acun'un teklifini reddetmişti!

Ardından Ilıcalı'nın ilk şarkısı 'Derdim Olsun'la Youtube'da Aleyna Tilki'nin tıklanma rekorunu kıran sosyal medya fenomeni Reynmen'e teklif götürdüğü öğrenildi. Ancak Reynmen, "Acun abiyi çok seviyorum. Kendisine selamlarımı iletiyorum bana böyle bir teklifle geldi. Fakat bunun benim için doğru olmayacağını düşündüğümden dolayı reddetmek zorunda kaldım. Kendisi de bu konuyu anlayışla karşıladı."diyerek teklifi reddettiğini duyurdu.

Reynmen Yusuf Aktaş kimdir?

Reynmen Yusuf Aktaş daha önce Ahmut Kural ve Murat Cemcir ile birlikte "Sie Liegt in Meinen Armen" şarkısını söylerek düet yapmıştı. Aleyna Tilki'nin rekorunu da kıran Yusuf Aktaş, Youtube'da yayınlandığı gibi en çok izlenen video, şarkı olma yolunda ilerliyor.

Haberin Devamı

İlkokula Bağcılar'daki Ahmet Kabaklı Ortaokulu'nda başlayan Yusuf Aktaş daha sonra Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil oldu.

Liseyi Bahçeşehir'de okudu

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi'ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak Açıköğretim'de Liseyi tamamlamıştır.

Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyan Reynmen geniş hayran kitlelerine sahip. Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer alıyor.

ÜNLÜLERLE DÜET YAPTI

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ilede arası oldukça iyidir. Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısını söylemiş ve büyük beğeni kazanmıştır. Özellikle Biziz ve Voyovoy şarkıları ile ciddi bir mesafe katetmiştir.

Son dönemde YouTube attığı videolarla gündeme gelen Yusuf Aktaş "Suriye El-Bab’ta Bir Gün Geçirmek!” adlı videosu ile büyük beğeni toplamıştır. Üniversite eğitimini Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde devam ettiren Reynmen'in bir erkek kardeşi ve bir ablası bulunmaktadır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir.

ALEYNA TİLKİ'NİN REKORUNU KIRDI!

YouTube üzerinden paylaştığı çeşitli videolarla takipçisini günden güne arttıran Yusuf Aktaş 25 Ocak 2019 tarihinde paylaştığı Reynmen - Derdim Olsun şarkısıyla ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin ilk 24 saatte kırdığı 6.3 milyon izlenmeyi geride bırakarak Türkiye izlenme rekorunu kırmayı başarmıştır

YORUM YAZ