MENÜ

RESMİ AÇIKLAMA! Yollar ayrıldı...

Antalyaspor'da Yusuf Şimşek ile yolların ayrıldığı resmi olarak açıklandı.

RESMİ AÇIKLAMA! Yollar ayrıldı...

Antalyaspor, Yusuf Şimşek ile karşılıklı anlaşarak yolları ayrıma kararı aldı. Karar resmi olarak internet sitesinden duyuruldu.

Sezona flaş transferlerle giren Kırmızı Beyazlı kulüpte 6 haftadır alınan kötü sonuçların faturası Yusuf Şimşek'e çıktı.

İşte Antalyaspor'dan yapılan açıklama;

Kulübümüz Futbol A Takımı Teknik Direktörü Sayın Yusuf Şimşek’in sözleşmesi, varılan karşılıklı mutabakat neticesinde sona erdirilmiştir. Bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar diliyoruz.

Gültekin Gencer'den ilk açıklama!

Spor Toto Süper Lig'de son 6 hafta maç kazanamayan Antalyaspor'da haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda kırmızı beyazlı takımda yönetim antrenör Yusuf Şişmek ile yolları ayırma kararı aldı. Basın açıklaması yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Yusuf Şimşek'e takıma verdiği hizmetten dolayı teşekkür etti. Yusuf Şimşek ile görüşme yaptıklarını anlatan Gencer, karşılıklı anlaşmaya vardıklarını söyledi.

"YUSUF HOCANIN BU SAATTEN SONRA FAZLA BİR ŞEY VERMEYECEĞİ HASIL OLDU"


Yönetim kurulu toplantısında kararı aldıklarını kaydeden Gencer, "Yusuf hocanın da bu saatten sonra fazla bir şey veremeyeceğinin hasıl olması, yönetim olarak da yanında olmamıza rağmen endişelerimiz nedeniyle kendisiyle yaptığımız görüşme sonucunda yarın sabahtan itibaren sözleşmesini karşılıklı feshediyoruz. Yönetim de onay verdi" dedi.

Yönetim kurulu üyeleriyle görüşmesinde Antalyaspor'un gelecek dönem stratejilerini belirleyeceklerini aktaran Gencer, kırmızı beyazlı takımın alt yapı antrenörü Mehmet Uğurlu yönetiminde antrenman yaptığını söyledi. Gazetecilerin "Hamza Hamzaoğlu ile görüşmeniz oldu mu ?" sorusuna ise Gencer, "Şu an kimseyle görüşmedik. Yönetim kurulu üyeleriyle görüşeceğiz. Toplantıda görüşmenin neticesinde izleyeceğimiz yola karar vereceğiz" diye cevap verdi.

Gazetecilerin Antalyaspor'da yeni teknik direktörün ne zaman göreve başlayacağı yönündeki sorusuna da Gencer, "Yarın da belli olabilir. Bu haftaki maça da yetişebilir sonraki haftaki maçı da bekleyebiliriz, yönetim karar verecek" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ