MENÜ

RESMİ AÇIKLAMA! Eto'o için teklif var

Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu yıldız golcü Samuel Eto'o için transfer teklifleri geldiğini belirterek, "Eto'o'nun Antalyaspor'da kalmasını istiyoruz ama ekonomik yönden çok iyi teklif gelirse neden olmasın" dedi.

RESMİ AÇIKLAMA! Eto'o için teklif var

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un sezon başında sürpriz transferi Samuel Eto'o attığı 13 golle transfer döneminde farklı takımların ilgisini çekti. Eto'o'ya Çin ve bazı Arap ülkelerinden transfer teklifi geldiği kaydedildi. Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Samuel Eto'o'nun sezonun ilk devresi başarılı bir dönem geçirdiğini ve Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızdan ikinci yarıda da beklentileri olduğunu vurguladı.

"Ekonomik şartlar oluşmadı"

Asbaşkan Ceylan, "Proje transferi olarak kadromuza kattığımız Eto'o takımımızın sportif başarısında olumlu katkıları olunca bazı tekliflerin geldiği doğrudur. Bizim açımızdan en önemlisi Antalyaspor'un menfaatleridir. Bu teklifler daha ciddi aşamaya ulaşırsa Antalyaspor'un menfaatleri ne gerektiriyorsa o yönde karar verilir. Eto'o'nun Antalyaspor'da kalmasını istiyoruz ama ekonomik yönden çok iyi teklif gelirse neden olmasın. Eto'o ile çok ciddi ilgilenen kulüp var ancak ekonomik olarak henüz şartlar netleşmiş değil" dedi.


Sameul Eto'o gidiyor, alternatif Alexandre Pato!


Kırmızı beyazlı kulüpte transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen Ceylan, Antalyaspor'a menajerler aracılığıyla Alexandre Pato'nun önerildiğini ancak kulübün Brezilyalı yıldız futbolcu hakkında bir girişimi olmadığını söyledi.

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ