MENÜ

Rekortmen

Takımıyla deplasmanda üst üste en çok maç kazanma (12); iç sahada yenilmeme (47 maç); en iyi devre performansı (17 maçta 16 galibiyet) sahibi Aykut Kocaman, bugün bir rekora daha imza atacak ve Fenerbahçe'nin başında aralıksız en çok lig maçına (103) çıkan teknik direktör unvanının sahibi olacak

Rekortmen

Aykut Kocaman, belki de bu ülkenin en çok eleştirilen teknik direktörlerinden biri. Hem Fenerbahçe camiası hem de spor çevrelerince zaman zaman ağır şekilde eleştirilen tecrübeli hoca, adeta bunlara kulaklarını tıkayarak, rekorları kırıyor, takımıyla başarıdan başarıya koşuyor. İlk sezonunda lig şampiyonluğu yaşayan, ikinci sezonunda şampiyonluğu son maçta kaybederken, camianın 28 yıllık Türkiye Kupası hasretini dindiren Aykut Kocaman, bu sezon da başarı çıtasını Avrupa’ya taşıdı. Fenerbahçe’yi önce tarihinde ilk kez Avrupa Ligi’nde çeyrek finale taşıyan Kocaman, ardından yarı final mutluluğu yaşattı. Bir de rekorları vardı; Deplasmanda üst üste en çok maç kazanma (12); iç sahada yenilmeme (47 maç); en iyi devre performansı (17 maçta 16 galibiyet) rekorları. Eskişehirspor maçı onu bir rekorun daha sahibi yapacak. Geçen hafta, Daum’un rekoruna ortak olan Kocaman, bugün, Fenerbahçe’nin başında üst üste en çok (103) lig maçına teknik direktör rekorunun tek başına sahibi olacak.

Takıma uyarı

Hedef ise bu rekoru bir galibiyetle kutlamak. Futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Aykut Kocaman’ın, “Çok iyi bir dönemdeyiz. Ligde kazanarak gidiyoruz, Avrupa’da yarı finali yakaladık. Bu güzel gidişi en mükemmel şekilde noktalamak için tüm gayretimizi, benliğimizi vermeliyiz” dediği belirlendi.

Aslıhan Çil

Haberin Devamı
YORUM YAZ