MENÜ

Rekora devam!

Deplasman canavarı Fenerbahçe, Kayserispor'dan da istediğini aldı... Sarı-Lacivertliler, dış sahadaki galibiyet serisini 11 maça çıkardı, aynı zamanda Kayseri fobisinden de kurtuldu

Rekora devam!

Süper Lig’deki ilk 3 maçında 7 puan toplayan Fenerbahçe, yoğun mesainin 4. hafta etabında Kayserispor’u tek golle de olsa mağlup ederek iç sahadaki Manisa beraberliğini unutturdu. Sarı-Lacivertliler’in Kadir Has Stadı’nda elde ettiği galibiyet aslında bir rekorun da devamı niteliğindeydi. Zira Kanarya, dün geceye kadar ligde 10 maçlık bir deplasman galibiyeti serisine ulaşmış ve rekor kırmıştı. Aykut Kocaman’ın öğrencileri, Kayserispor’dan da istediğini aldı ve seriyi 11 maça çıkardı. Sarı-Lacivertliler, Kayserispor karşısında aldıkları galibiyetle Süper Lig’deki yenilmezlik serisini ise 22’ye taşıdı.

Haberin Devamı

Fobiyi bitirdi

Fenerbahçe’nin tek gollü 3 puan başarısı, Kayserispor önünde son dönemde oluşan karamsar tabloyu da dağıttı. Sarı-Lacivertliler, düne kadar son 6 sezonda Kayseri deplasmanlarındaki 6 maçta sadece 5 puan (1 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi) almıştı.

YORUM YAZ