MENÜ

Refleks 'ten müthiş anlaşma!

Türkiye'nin önde gelen spor danışmanlık şirketlerinden Refleks Management, Dünyanın bir numaralı menacerlik grubu Stellar ile ortaklık anlaşma yaptı. Refleks Managament Başkanı Olgun Aydın, "Büyük sürprizlere hazır olun" dedi.

Refleks 'ten müthiş anlaşma!

Dünyanın en önemli menacerlik şirketi Stellar, Türkiye pazarına girdi. Refleks Management Başkanı Olgun Aydın, İstanbul'da ağırladığı Stellar Başkanı Jonathan Barnett ile ortaklık anlaşması imzaladı. İki şirket özellikle altyapıdaki gençlere yoğunlaşarak, onları futbol dünyasına kazandırmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Stellar'ın güçlü bağlantıları sayesinde Avrupa futbolunun kapıları, Türk gençlerine açılacak. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Olgun Aydın, 'Jonathan barnett gibi tecrübeli bir futbol adamıyla birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Türk futbolu, dev projelere ve büyük sürprizlere hazır olsun. Avrupa'da büyük yatırımlar yapıyoruz. Amacımız, Stellar'ın tecrübesinden de faydalanarak alanımızda zirveye çıkmak' ifadelerini kullandı. Başta Gareth Bale, Jordan Pickford, Kierian Trippier, Jesse Lingard, Marcos Rojo, Joe Hart gibi yıldızlar olmak üzere 800'e yakın oyuncu, Stellar'ın bünyesinde bulunuyor.

YORUM YAZ