MENÜ

Red Dead Redemption 2'nin PS4 Erken Erişim içerikleri açıklandı

Sony, PlayStation 4’te Red Dead Redemption 2‘yi satın alanlara sunulacak 30 günlük erken erişim içeriğini açıkladı. Oyuncular bir kıyafet, bir at, bir eyer ve bir revolver elde edecekler.

Red Dead Redemption 2'nin PS4 Erken Erişim içerikleri açıklandı

PlayStation Blog‘da tanıtılan ilk eşya Grizzlies Outlaw kıyafeti 26 Ekim 2018’de Red Dead Redemption 2‘nin lansmanıyla hikaye modunda kullanıma açık olacak.

Haberin Devamı

Oyunun çevrimiçi modu Red Dead Online Kasım ayında yayınlandığında, kıyaferin yanı sıra; Kızıl Kestane Arap Atı, Timsah Derisi Ranch Cutter Eyer ve High Roller Double-Action Revolver’ın yanı sıra kıyafet, PlayStation 4’e özel olarak 30 gün boyunca mevcut olacak.

Red Dead Redemption 2nin PS4 Erken Erişim içerikleri açıklandı

Red Dead Redemption 2 PS4 özel içerikleri

Kızıl Kestane Arap Atı – Red Dead Online lansmanında mevcut olacak. Hızı ve kontrolüyle bilinen Kızıl Kestane Arap Atı, vahşi doğada bulabileceğiniz çoğu atın üzerinde bir sınıfta yer alıyor ve performansı mevcut atların ilk seviyesinden bir adım öteye geçiyor.

Timsah Derisi Ranch Cutter Eyer – Eyer, şık görünümüne ek olarak, ata ivme kazandırma, çekirdek Sağlık ve Dayanıklılığını güçlendirme özellikleri dahil olmak üzere kuşandığında bazı avantajlar sağlıyor. Red Dead Online’a başlarken oyunculara verilen temel eyerin geliştirilmiş bir versiyonu.

Haberin Devamı

High Roller Double-Action Revolver – High Roller Double-Action Revolver, Vahşi Batı’dan benzersiz esintiler taşıyan, güzel bir şekilde detaylandırılmış parlak, çelik bir gövdeye sahip. Ölümcül, hızlı çekilebilen silah, özel oyun kartı ve kafatası işlemeleriyle ile birlikte gelecek. Diğer tüm tabancalardan üstün ateş hızı, onu çatışma için mükemmel bir seçenek haline getiriyor.

Rockstar geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemption 2 için yeni oynanış fragmanını yayınladı ve oyunun açık dünyasını ve mekaniklerini tanıttı.

Red Dead Redemption 2, PlayStation 4 ve Xbox One’da 26 Ekim 2018’de yayınlanacak ve Red Dead Redemption 2 PS4 Pro paketlerinin üzerindeki yazılara göre PlayStation 4’te 105 GB depolama alanı gerektirecek. (psoyun.com)

YORUM YAZ