MENÜ

Red Dead Redemption 2'nin haritası sızdırıldı

Rockstar Games'in bu nesle esaslı bir damga vuracağı Red Dead Redemption 2 oyununun çıkışına az bir zaman kaldı. Bizlere bu zamana kadar görebileceğimiz en gerçekçi Vahşi Batı deneyimini yaşatacak olan oyun, 26 Ekim 2018 tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak. Önümüzde çok az bir zaman kalmışken, Red Dead Redemption 2 oyununun haritası da sızdırıldı.

Red Dead Redemption 2'nin haritası sızdırıldı

Harita, Red Dead Redemption 2 oyunun resmi rehberinden tarama yapılarak alınmış olduğu için birazcık bulanık görünüyor. Ne var ki, buna rağmen anlaşılır olan bir nokta var ki, ikinci oyun, Armadillo, Fort Mercer, Macfarlane's Ranch, Tumbleweed, Blackwater, Thieves' Landing ve Tall Trees olmak üzere ilk oyunun haritasının büyük bir bölümü içeriyor. Gerçi Red Dead Redemption 2 oyununun Red Dead Redemption oyununun öncesinde geçtiği için bu gayet normal, ama yine de bizleri heyecanlandırmadı değil. Ne var ki, sizlerin de gördüğü gibi Mexico bu haritaya dahil edilmemiş. Bunda, bu bölgenin ilk oyundaki en zayıf bölüm olmuş olmasının etkisi var diye düşünüyoruz.

Haberin Devamı

Red Dead Redemption 2nin haritası sızdırıldı

Öte yandan, haritanın sağ üst tarafı ise tamamıyla yeni bir bölge ve Red Dead Redemption haritasından Mexico da dahil edildiği halinden büyük görünüyor. Ancak tabi ki gerçek boyutu hakkında herhangi bir fikir sahibi değiliz, ama bunu öğrenmek için az bir zamanımız kaldı.

Red Dead Redemption 2nin haritası sızdırıldı

Son olarak, Reddit kullanıcısı tomcruise_momshoes, daha detaylı görebilmemiz için harita ile ilgili birçok resmi bir araya getirmiş. Bu sayede daha iyi fikir sahibi olabiliyoruz. (turunculevye.com)

YORUM YAZ