MENÜ

Red Dead Online Beta Kasım ayında başlayacak!

Rockstar Games aynı devasa, açık dünyada geçecek Red Dead Redemption 2‘nin çevrimiçi bileşeni Red Dead Online‘ı açıkladı.

Red Dead Online Beta Kasım ayında başlayacak!

Rockstar Games açıklamasında; Kasım ayında açık betanın başlayacağını duyurdu.

Haberin Devamı

Yapısal olarak, Red Dead Online‘ın GTA Online’a pek çok yönden benzer olmasını bekleniyor. Ana oyunun dünyasında kurgulanacak çevrimiçi mod, hem rekabetçi hem de kooperatif oyun modlarında tek başına veya diğer oyuncularla oynanabilecek ve sürekli güncellemeler ve değişikliklerle desteklenecek.

Rockstar Games, Red Dead Online‘ın Kasım 2018’de açık beta olarak deneyimleneceğini doğruladı ve konuyla ilgili daha fazla bilgi yakında gelecek. Geliştirici, bu duyuruda ön plandaydı ve içeriğin boyutuna ve ölçeğine ilişkin bir konuya atıfta bulunarak lansmanda “türbülans” beklediğini belirtti. Rockstar’ın, Red Dead Online’ı başarıya dönüştürmek için topluluk desteği sunacak ve hayranlarla etkileşim ilk lansmanın büyük bir parçası olacak.

Haberin Devamı

Red Dead Online Beta Kasım ayında başlayacak

Son olarak Rockstar Games, Red Dead Redemption 2‘ye sahip olan herkesin çevrimiçi moda ücretsiz olarak erişebileceğini onayladı.

Red Dead Redemption 2, 26 Ekim 2018’de hem PlayStation 4 hem de Xbox One için yayınlanacak. Red Dead Redemption 2 hakkında daha fazlası için takipte kalın. (Psoyun.com)

YORUM YAZ