MENÜ

Red Bull Homerun geri dönüyor

2020’nin ardından ikinci kez Bursa / Uludağ’da, Kuşaklıkaya Pisti’nde, 5 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek yılın en heyecan verici yarışı Red Bull Homerun, adrenalini yeniden doruklara çıkaracak. Yarışmacıların 200 metre koşarak ekipmanlarına ulaşacağı, sonrasında en hızlı şekilde bitiş çizgisine varmaya çalışacağı organizasyon, kayak ve snowboard olmak üzere iki kategoriden oluşacak. Kayıtların son güne kadar devam edeceği ücretsiz etkinlikte eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenler www.redbull.com.tr/homerun adresinden kayıtlarını yaptırabilecekler. Türkiye’de ilk kez 2020 yılında gerçekleştirilen Red Bull Homerun, Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken’de kayak severleri bir araya getirmişti. Ülkenin dört dağında heyecanı doruklara çıkaran dev organizasyon işte böyle geçmişti.

2020’nin ardından ikinci kez Bursa / Uludağ’da, Kuşaklıkaya Pisti’nde, 5 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek yılın en heyecan verici yarışı Red Bull Homerun, adrenalini yeniden doruklara çıkaracak.

Haberin Devamı

Yarışmacıların 200 metre koşarak ekipmanlarına ulaşacağı, sonrasında en hızlı şekilde bitiş çizgisine varmaya çalışacağı organizasyon, kayak ve snowboard olmak üzere iki kategoriden oluşacak.

Kayıtların son güne kadar devam edeceği ücretsiz etkinlikte eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenler www.redbull.com.tr/homerun adresinden kayıtlarını yaptırabilecekler.

Türkiye’de ilk kez 2020 yılında gerçekleştirilen Red Bull Homerun, Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken’de kayak severleri bir araya getirmişti. Ülkenin dört dağında heyecanı doruklara çıkaran dev organizasyon işte böyle geçmişti.

YORUM YAZ