MENÜ

Recep Biler Altay'da

Altay, Manisaspor'dan kaleci Recep Biler ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Recep Biler Altay'da

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Altay, Manisaspor’dan kaleci Recep Biler ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri’nde yapılan imza töreninde konuşan Altay Sportif Direktörü Cenk Tekelioğlu, bütçeleri doğrultusunda en iyi transferleri yapmak için uğraştıklarını, Recep’in Türkiye’nin en kaliteli kalecilerinden biri olduğunu söyledi.

Transferin camiaya hayırlı olmasını dileyen Tekelioğlu, Recep’e güveniyoruz. Transfere hızlı girdik. Öncelikli hedefimiz iskelet kadroyu oluşturmaktı. Bu doğrultuda planladığımız transferlerden bir çoğunu gerçekleştirdik. Şu andan itibaren beklemeye geçtik. Ligler konusunda kaotik bir durum var. Bu kaotik durumun kalkmasını ve herkesin liginin belli olmasını bekliyoruz. Bank Asya 1. Lig’de mi 2. Lig’de mi oynayacağız ona göre yolumuzu çizeceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Altay’la 2 yıllık sözleşme imzalayan Recep Biler ise Altay’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Bulunduğu lige veya duruma bakmadan Altay’a geldim. Umarım iki taraf adına da olumlu olur. Hedefleri olan bir camiaya geldim ve burada başarılı olmak istiyorum. Elimizden geleni yapıp, Altay’ı hak ettiği yere ulaştıracağız" dedi.

Futbola Turgutluspor’da başlayan ve Fenerbahçe’de profesyonel olan 30 yaşındaki Recep Biler, Karşıyaka, Hacettepe, Gaziantepsor ve Manisaspor’da forma giydi.

AA

YORUM YAZ