MENÜ

Real üçledi

2002 yılından bu yana Şampiyonlar Ligi'nde zafere hasret olan Real Madrid'in özlemi bu sene de son bulmadı. Yarı finalde Borussia Dortmund'a elenen Eflatun-Beyazlılar 3 sene üst üste turnuvaya bu turda veda etmiş oldu.

Real üçledi

Bu sezona 10. Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu parolasıyla başlayan Real Madrid’in bu hayali kupanın yarı finalinde son buldu. Borussia Dortmund’u 2-0 mağlup etmesine rağmen eşleşmenin ilk maçında aldığı 4-1’lik skor sonrası turnuvaya veda eden Eflatun-Beyazlılar, Devler Ligi’nde 3 sene üst üste yarı finalde elenen ilk takım olarak da tarihe geçti. Jose Mourinho yönetiminde 3 senedir son dörde kalan Madrid makus talihini bir türlü yenemedi. Eflatun-Beyazlılar 2011 yılında Barcelona, 2012 yılında da Bayern Münih engellerini aşamayarak final görememişti.

Mourinho’dan ayrılık sinyali

Jose Mourinho 2010-2011 sezonunda Real Madrid’in başkanı Florentina Perez tarafından takımın başına getirilmişti. Geçen 3 sezonda ligde Barcelona hegemonyasını kıran Portekizli, asıl hedef olan Avrupa’da zirveye çıkamayınca tahtı da sallanmaya başladı. Ocak ayından bu yana ‘Evim’ dediği eski takımı Chelsea’ye döneceği konuşulan deneyimli teknik adam bu iddiaları güçlendirecek açıklamayı da kendisi yaptı. ‘Gelecek sezon insanların beni sevdiği bir yerde olmak istiyorum’ diyen Mourinho önümzüdeki sene Madrid’de olmayabileceğini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ