MENÜ

Real Madrid'den Pochettino'ya 20 milyon Euro!

Teknik direktörlük görevine geçici olarak Santiago Solari'yi getiren Real Madrid'in, uzun vadedeki planı ise Maurico Pochettino... Eflatun-Beyazlılar, Tottenham'da 9.5 milyon Euro yıllık kazanan Arjantinli teknik adama iki katı teklif sunarak, 20 milyon Euro'yla baştan çıkarmaya hazırlanıyor.

Real Madrid'den Pochettino'ya 20 milyon Euro!

Julen Lopetegui ile kâbus gibi bir dönem geçiren ve 5-1 sona eren El Clasico'nun ardından İspanyol teknik adamın görevine son veren Real Madrid, geçici olarak B Takımı'nı çalıştıran Santiago Solari'yi göreve getirdi.

Haberin Devamı

Eflatun-Beyazlılar'da uzun vadeli düşünülen isimse, şu anda Tottenham'ı çalıştıran Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino...

The Sun gazetesinde yer alan habere göre; Real Madrid, Pochettino'yu takımın başına geçirmek için, Arjantinli çalıştırıcının aklını başından alacak bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

4.5 yıldır Londra ekibinde menajerlik görevini sürdüren 46 yaşındaki teknik adam, geçtiğimiz mayıs ayında yıllık 9.5 milyon Euro tekabül eden 5 yıllık yeni sözleşmeye imza atarak, konratını 2023 yılına kadar uzatmıştı..

Real Madrid'in ise, Pochettino'ya yıllık 20 milyon Euro'luk bir maaş teklifi sunması bekleniyor.

Arjantinli teknik adamın Real Madrid'de çalışmaya sıcak bakmasına karşın, sezon sonundan önce Tottenham cephesinin bu ayrılığa kesinlike onay vermeyeceği konuşuluyor.

YORUM YAZ