MENÜ

Real Madrid'de Roberto Carlos etkisi!

Real Madrid'in B Takımı Castilla'da yardımcı antrenör olarak görev yapan Roberto Carlos'un, takımın aldığı başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olduğu belirtilirken, Brezilyalı efsanenin yakın zamanda Real Madrid'de daha etkin bir rol alabileceği öne sürüldü.

Real Madrid'de Roberto Carlos etkisi!

Marca gazetesinin okuyucularına duyurduğu haberde, Santiago Solari'nin Real Madrid'in başına geçtiği dönemde Castilla'da Manolo Diaz'ın yardımcılığına getirilen Roberto Carlos, antrenörlük performansıyla herkesi oldukça etkiledi.

Haberin Devamı

Şu anda yeterli lisanslara sahip olamadığı için maçları tribünden takip etmek zorunda olan Brezilyalı efsanenin, antrenmanlarda ise futbolculara olan yakın ilgisi ve antrenman bilgi seviyesinin oldukça yüksek olduğu ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde Zinedine Zidane ile Real Madrid antrenmanında yer alan Roberto Carlos'un, yakın zamanda Castilla'da daha fazla söz sahibi olması beklenirken, kısa vadede tıpkı geçmişte Zinedine Zidane'da olduğu gibi Real Madrid'de yardımcı olabileceği konuşuluyor.

Şu anda İspanya'da 3. Lig seviyesinde mücadele eden Castilla, 29 hafta sonunda 50 puanla 5. sırada yer alıyor ancak liderle arasında yalnızca 2 puan fark bulunuyor.

YORUM YAZ