MENÜ

Real Madrid, Monaco'dan Aurelien Tchouameni'yi kadrosuna katıyor! 100 milyon Euro

Hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de La Liga'da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Takımı genç futbolcularla güçlendirmek isteyen İspanyol ekibinin, Monaco'da forma giyen Aurelien Tchouameni'nin transferinde son aşamaya geldiği ve Fransız futbolcunun bonservisi için Monaco'ya 100 milyon Euro'yu aşan bir bedel ödeyeceği iddia edildi.

Real Madrid, Monaco'dan Aurelien Tchouameni'yi kadrosuna katıyor! 100 milyon Euro

Geçtiğimiz sezonu hem Şampiyonlar Ligi hem de La Liga şampiyonluğu ile tamamlayan Real Madrid, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Haberin Devamı

The Athletic'te yer alan habere göre Real Madrid, Aurelien Tchouameni transferi için futbolcunun takımı Monaco ile sözlü bir anlaşmaya vardı. Transferin resmiyet kazanması için Fransız futbolcunun kısa süre içerisinde sözleşmeye imza atması beklenirken, evrak işlerinin ve yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından transfer resmen açıklanacak.

Dev bonservis

Haberin detaylarına göre Real Madrid, Aurelien Tchouameni'nin bonservisi için Monaco'ya 100 milyon Euro'yu aşan bir bedel ödeyecek.

Avrupa devlerini reddetti

Real Madrid'in yanı sıra Paris Saint-Germain, Liverpool ve Manchester United gibi Avrupa devlerinin de futbolcuya ilgisi bulunuyordu. Ancak diğer tekliflere rağmen kararını önceden veren Tchouameni, tercihini Real Madrid'den yana kullandı.

Haberin Devamı

2020 yılında Bordeaux'dan Monaco'ya 18 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan 22 yaşındaki Fransız futbolcu, Bu sezon Ligue 1'i 3. sırada bitiren takımının vazgeçilmezleri arasındaydı. Başarılı performansları ile Fransa Milli Takımı'nda da düzenli forma giymeye başlayan Tchouameni, bu sezon 50 maçta görev yaptı, ve bu maçlarda 5 kez fileleri havalandırırken 3 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ